fbpx

 

 

Pregled u Crown dental klinici je besplatan. Naš tim lekara će Vam na pregledu detaljno objasniti sve što se tiče procedure lečenja i plaćanja, dati detaljnu ponudu sa specifikacijom troškova, usluga i rasporedom plaćanja.

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA CROWN DENTAL

Centar za estetsku i rekonstruktivnu stomatologiju Crown Dental je specijalizovana ordinacija za oralnu hirurgiju, implantologiju, ortopediju, paradontologiju i estetsku stomatologiju. Crown Dental čini tim stručnog osoblja koji predvodi dr. stomatologije Nemanja Savković. Možete biti sigurni da ćemo vas ovde saslušati do kraja, objasniti vam sve što želite da znate u vezi sa oralnim zdravljem, prevencijom i higijenom – kao i svim vašim mogućnostima, tretmanima i procedurama. Sa preko 35 godina iskustva, Crown Dental je jedna od najboljih stomatoloških ordinacija u Beogradu, iza koje stoje godine stručnog usavršavanja u zemlji i inostranstvu, ogromno iskustvo kliničke prakse i inovativna, savremena rešenja. Mi vaše probleme vidimo kao profesionalne izazove, i zajedno ćemo graditi odnos poverenja i vaše trajno zadovoljstvo. Ovde su sabrane stomatološke usluge, te možemo odgovoriti na svaki problem koji se pojavi – uvek na istom mestu i uvek sa istim timom stručnjaka u samom centru Beograda.

VRHUNSKA IMPLANTOLOGIJA

Crown Dental je ordinacija gde pružamo sveobuhvatne stomatološke usluge, a izgradili smo renome kao centar za implantologiju i oralnu hirurgiju, te smo specijalizovani za izradu i ugradnju implanata zuba, za protetiku, fiksne proteze i estetski zahtevna trajna rešenja. Ugradnja implanta u našoj ordinaciji je sasvim rutinska procedura, prilikom koje ćemo koristiti najsavremenije materijale i tehnologiju. Dentalna protetika je sve zastupljenije rešenje za nadokandu izgubljenih zuba, a naša rešenja oslanjaju se na najnovije svetske prakse, te su navlake, mostovi i delimične ili potpune proteze stvar vašeg izbora i želja.

UGRADNJA IMPLANTA

Ugradnja implanta u našoj ordinaciji je sasvim rutinska procedura, prilikom koje ćemo koristiti najsavremenije materijale i tehnologiju. Mali šraf koji preuzima ulogu korena zuba najvažniji je deo implanta, najčešće se izrađuje od titanijuma a sam postupak ugradnje potpuno je bezbolan. Na njega nadograđujemo krunice koje imaju visoko estetske kvalitete i u potpunosti se prilagođavaju izgledu zuba koji zamenjuju, te je čak i izvežbanom oku veoma teško da uoči razliku između prirodnog zuba i implanta.

ORTOPEDIJA

Na pravom ste mestu i ukoliko ste u potrazi za rešenjima nepravilnosti u vilici ili estetskih problema sa zubima. Ordinacija Crown Dental ponudiće vam najmodernija rešenja, prilagođena vašim konekretnim zahtevima i potrebama – od mobilnih aparata, preko fiksnih proteza, sve do najmodernijih folija koje su sve popularnija alternativa fiksnim protezama.

ORALNA HIRURGIJA

Jedna od najzahtevnijih grana stomatologije obuhvata različite vrste hirurških intervencija na desnima i u usnoj duplji. Kako su zahvati uklanjanja cisti, vađenja umnjaka, ali i podizanja sinusa, apiktomije i frenektomije po pravilu izvor velike brige pacijenata , to ćemo se mi više angažovati da vas ohrabrimo i objasnimo apsolutno sve što vas zanima i provedemo vas kroz procedure, preliminarne i kontrolne preglede.

ESTETSKA STOMATOLOGIJA

Više od polovine ljudi donosi sud o drugima na osnovu njihovog osmeha; osmeh je prvo što primetimo pri upoznavanju, a zaista brojne kliničke studije povezale su lepotu zuba i osmeha sa samopouzdanjem i ličnim osećajem sreće i zadovoljstva. U Crown Dental ordinaciji naš krajnji cilj uvek je vaše zadovoljstvo, a uz dobru pripremu, utvrđen plan terapije i vaše poverenje i saradnju, rezultat je pravi holivudski osmeh o kom ste maštali. Zdravlje je uvek preduslov lepote, a estetska stomatologija je multidisciplinarna grana koja neguje parodoncijum i gingivu. Za predivan, holivudski osmeh potreban je i lep oblik zuba, pravilan raspored i lepa boja kako samih zuba, tako i desni – jer ni najlepše krunice neće izgledati privlačno ako su okružene upaljenim tkivom. Naš tim stomatologa može da koriguje gotovo svaki problem koji utiče na izgled i estetiku zuba – od nadoknade zuba koji nedostaju, preko smanjenja prostora između zuba, ispravljanja nepravilnog rasporeda, lečenja desni i mekog tkiva – i naravno, korekcije boje zuba bilo laserskim izbeljivanjem, bilo zamenom metalnih sivih plombi visokoestetskim ispunama, ili navlakama.

BESPLATAN PREGLED

Uz zakazivanje, možete doći kod nas na potpuno besplatan pregled. Možete biti sigurni da ćemo uvek odvojiti dovoljno vremena da saslušamo sve vaše probleme i zahteve i odgovorimo na sva vaša pitanja. Ovde se ne morate ustručavati – svaka vaša briga je za nas realan i osnovan problem, a mi ćemo se truditi da otklonimo sve vaše sumnje i eventualne strahove, kako bi dolazak u našu ordinaciju bio što prijatnije iskustvo za vas i posebno – mališane. Naš cilj je, pre svega, da ostvarimo odnos uzajamnog poverenja, te se nemojte ustručavati da nas pozovete, zakažete pregled i dođete da porazgovaramo o svemu što vas muči.

DENTALNI TURIZAM

Zdravstveni turizam odavno se ne svodi na rehabilitacionu posetu banjama i bolnčkim kompleksima u pogodnom klimatu i zdravoj prirodi. Dentalni turizam je jedna od najmlađih grana turizma i sve je popularnija, posebno u Srbiji, koja je na svetskom nivou poznata kao izvrsna destinacija za zdravstvene procedure, hirurgiju i, posebno – stomatologiju. Naši visoki standardi su na nivou zemalja Zapadne Evrope, naši stručnjaci svojim iskustvom i znanjem često prevazilaze inostranu konkurenciju, a konkurentnost cena naših usluga je izuzetno privlačna za goste iz inostranstva.

ZAKAŽITE PREGLED