fbpx

KERAMIČKE KRUNICE NA NOV NAČIN - WIELAND CUTBACK TEHNIKA

Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji gde se koriste vrhunski materijali, sada smo u mogućnosti da vam ponudimo keramičke zubne nadoknade još boljeg kvaliteta, estetike i trajnosti!

U pitanju je izrada bezmetalne krunice CAD/CAM tehnologijom (kompjuterski navoÄ‘en dizajn/kompjuterski navoÄ‘ena proizvodnja zubnih nadoknada),  gde se osnova izraÄ‘uje takozvanom ’cutback’ tehnikom, tako što se od visoko kvalitetnog cirkonijuma – Zenostar Zirconia, u komadu iseca ceo zub, na koji se postavlja tanka faseta od porcelana.

Zahvaljujući cirkonijumu, trajnost i otpornost su obezbeÄ‘ene, ali takoÄ‘e i vizualna svojstva prirodnog zuba, zbog transparentnosti i širokog izbora nijansi i debljine ovog materijala. Pored toga, keramička faseta koja se postavlja preko, obezbeÄ‘uje visoko estetske rezultate. Razlog tome je što ova vrsta keramike propušta svetlost na sličan način kao i prirodni zub, pa je odnos nijanse i transparentnosti nadoknade veoma veran originalu.

Naša ordinacija radi sa vrhunskim materijalima proizvoÄ‘ača Wieland, koja je bila svetski pionir a sada je postala lider u CAD/CAM tehnologiji, zato smo sigurni da će vam i kvalitet i estetika ove metode izrade keramičkih krunica sigurno izmamiti osmeh na lice!