Vesti | Vesti

Crown Dental 335.jpg

Top 10 razloga za bolove u zubima

Bol u zubima može da varira od blagog i prolaznog, pa sve do pulsirajućeg i konstantnog, ali činjenica je da je pozadina svakog bola u zubima najčešće ista – nervi u zubu ili zubima koji bole reaguju na stimulanse i šalju upozorenje u formi neprijatnog osećaja da bi dali do znanja da nešto nije u redu!

Pročitaj vest
Crown Dental 2s.jpg

Povlačenje desni: uzroci i lečenje

Da li ste u poslednje vreme primetili da vaši zubi izgledaju duže nego što je to inače slučaj? Ako jeste, to može značiti da su vaše desni počele da se povlače i da ste na početku problema koji pogađa milione ljudi širom sveta. Kada desni izgube čvrstu vezu sa površinom zuba, one počnu da se povlače – na kraju otkrivajući žućkasti površinski sloj korena zuba. Ne samo što ovo estetski nije lepo, već može izazvati mnoge neprijatnosti.

Pročitaj vest
Crown Dental q.jpg

Proleće je stiglo - vreme je za pregled!

Podsećamo vas da je osmeh najlepši kada je zdrav...

Pročitaj vest
Crown Dental 12.jpg

Loš zadah – uzroci i kako ga se rešiti

Loš zadah ili stručno – halitoza, može imati nekoliko uzroka. Prvi je svakako loša oralna higijena, ili neki problem vezan za usnu duplju. Hrana koju jedete i nezdrave navike takođe mogu uticati na neprijatan miris. I na kraju, loš zadah može da se javi kao posledica nekog drugog problema u organizmu.

Pročitaj vest